تطبيق لتعليم النظري للحصول على شهادة السياقة السويدية باللغة العربية

 Appen “Ta Körkort” ger dig alla verktyg för att klara teoriprovet för B-körkort på första försöket. Genom tydlig vägledning och prov som anpassar sig automatiskt efter din kunskapsnivå kommer du lära dig allt du behöver för att klara provet hos Trafikverket.


ALLT INGÅR

Skippa tråkiga böcker och dyra lektioner. Appen innehåller allt du behöver för att klara provet hos Trafikverket. Plugga på bussen, flyget eller hemma i soffan. Plugga när du vill och på dina villkor.


STEG-FÖR-STEG

I korta enkla steg går du igenom hela teoriboken, hundratals teorifrågor och alla vägmärken.


LJUDBOK & FILMKLIPP

Över 80 st filmklipp, inspelade med trafiklärare, hjälper dig med både teori och körning. Hela teoriboken finns inläst som ljudbok.


PROV

Du kan när du vill testa dina kunskaper med ett av våra många olika prov som är utformade som det riktiga kunskapsprovet hos Trafikverket.


QUIZ & TOPPLISTA

Utmana en kompis och se vem som är bäst på körkortsteori. Försök slå rekord och kom in på topplistan över de som är bäst i Sverige.


NÖJDA ANVÄNDARE

26,000 recensioner från över en miljon nöjda användare. Appen är skapad i samarbete med och rekommenderad av trafikskolor runt om Sverige.


SÄKRA KÄLLOR

Appen uppdateras och förbättras varje månad. Körkortsteori hämtas från säkra källor som Transportstyrelsen, Trafikverket, Polisen, MHF och NTF.Lycka till med körkortet!

Börja med oss ​​i din frihet, eftersom inget annat betyder körkortet.
Som elevförare fick du kurser i online körning från din körskola?
För bästa förberedelserna för körkortet ladda ner appen nu. Den körande appen är inklusive för dig .


Lär dig med testvinnaren!
Enligt TESTBILD och Statista ligger vi på 1: a plats i kategorierna lärandeapp generelt, inlärningseffekt och service och support!

Med oss ​​till körkortet:
För appen behöver du en giltig tillgång till körning av online-utbildning.
Fortfarande ingen tillgång? Håll sedan ditt serienummer klart och gå i appen på “Registrera nu”.
Ditt serienummer får du hela Tyskland uteslutande i körskolor.
Oavsett om du studerar hemma på datorn eller på vägen i appen justeras din inlärningsstatus automatiskt. Du fortsätter att lära dig var du slutade med din körkortstillverkning.

Vi har det:
✔ Bilkörkort (klass B)
✔ Motorcykel körkort (klass A, A1, A2, AM och moped)
✔ buss- och lastbilkörkort (klass C, C1, CE, D, D1)
✔ Körkort för jordbruksfordon (L och T)

Alltid uppdaterad med oss!
Med oss ​​kommer du att lära dig exakt de officiella frågor som väntar på dig i din körkortsteori examen – även på de 12 officiella främmande språken! Vi är officiell licenspartner för “TÜV | DEKRA arge tp 21 “, som förbereder frågorna och översättningarna.
Lita på marknadsledaren inom körmedier: Miljoner elever har gjort körkortsteori med oss ​​och du kan också!

Vi erbjuder mer!
Med oss ​​får du det tack vare olika lärhjälpmedel som kompanionsbok, videofilmer, animationstrenare med alla videofrågor, Variationstrainer med ändrade bild- och videofrågor, övningspaket och mer.

Kom igång!
Vi önskar dig mycket roligt med ditt körkort utbildning!
Om du har frågor, förslag eller önskemål, skriv oss på support-fahrschule@springer.com.

Notes


  • En mobil internetanslutning. Vi rekommenderar en mobil flatrate eller användning i WLAN. För detta kan leverantörsberoende extra kostnader uppstå.
  • I appen finns mediainnehåll som bilder, videor eller följeslagna boksidor. Ladda ner bilderna och videoklippen för att spara din mobila datavolymen! Bestäm själv kvaliteten. För detta borde du vara på WLAN. Cachefunktionen finns i inställningarna.
  • Funktionsomfånget kan variera per produkt, klass, främmande språk och plattform. Tekniska ändringar och fel undantagna. Illustrationerna och beskrivningarna kommer från versionen Learn Driving Max Class B.
  • dawnload

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *